10.09.2019 | Categorie : Producten

perfectControl DAPTIQ

Verbindt. Nauwkeurig.


Please accept marketing-cookies to watch this video.

De automatische perfectControl DAPTIQ kalibratiebank is eenvoudig te integreren in het Computer-Aided Quality System (CAQ) d.m.v. de meegeleverde TORKMASTER software en is uitgerust met een RFID-lezer om gereedschappen te kunnen detecteren. Dit versnelt de workflow in het kalibratie- laboratorium en verhoogt de efficiency.

Zelfs zonder CAQ-integratie vermindert de elektrische aandrijving van de perfectControl DAPTIQ de krachtsinspanning en de benodigde tijd voor het kalibreren en afstellen van momentsleutels. De perfectControl DAPTIQ maakt meting mogelijk zonder verschuiving van het krachtoverdrachtspunt en waarborgt een uiterst nauwkeurige kalibratie. Dankzij zijn CAQ-interface zorgt hij ook voor een nog betere, snellere en beter traceerbare controle van de meetmiddelen. Het CAQ-systeem kan via TORKMASTER gegevens uitwisselen.

EFFECTIEF

De meegeleverde software TORKMASTER bevat uitgebreide parameterdatabases met meet-en testpunten voor STAHLWILLE aanhaalmomentproducten. Voor het zeer snel automatisch testen en kalibreren conform de huidige norm DIN EN ISO 6789:2017, deel 1 en deel 2.

DETECTIE

De perfectControl DAPTIQ identificeert de te kalibreren momentsleutel d.m.v. RFID. De corresponderende gegevens wordt automatisch overgedragen van het CAQ-systeem naar TORKMASTER. Alle instellingen worden automatisch ingesteld.

CENTRAAL

Het leidende CAQ-systeem heeft te allen tijde toegang tot alle testgegevens. Zonder tussenkomst van de gebruiker is het mogelijk om alle gegevens en documentatie van de kalibratie veilig op te slaan.

 

Overige voordelen

  • Nauwkeurig. Alle metingen zonder het krachtoverdrachtspunt te verschuiven. De transducers werken uiterst nauwkeurig, digitaliseren de meetwaarden en verzenden ze naar de PC.
  • Modulair. De perfectControl basismodellen kalibreren momentsleutels tot 400 N·m. Uitgebreid met module 7791-1 zijn kalibraties tot 1.000 N·m mogelijk.
  • Veilig. Nauwkeurig gelagerde spindel en precisiemotor vermijden meetfouten.
  • Individueel. De perfectControl 7794-3 is ook geschikt voor het kalibreren van gradenboogsleutels. Dankzij de geïntegreerde motor kan de werkhoogte aan de gebruiker worden aangepast.

Please accept marketing-cookies to watch this video.
STAHLWILLE - PERFECTCONTROL DAPTIQ