Innovatie op basis van traditie


Al meer dan 150 jaar staat de naam STAHLWILLE voor het streven naar perfectie. De oprichter van het bedrijf, Eduard wille, legde dit leidende principe vast, dat onze medewerkers sindsdien consequent hebben toegepast: niets minder dan het ontwikkelen en produceren van de beste gereedschappen voor en samen met de klant.

Made in Germany sinds 1862

Lang voordat "Made in Germany " werd gebruikt als waarborg voor kwaliteit, erkende Eduard Wille dat de hoogst haalbare kwaliteitsnorm de sleutel was tot goede ontwikkeling en productie. Op de locatie van het bedrijf in Wuppertal-Cronenberg zette hij een van de modernste gereedschapssmederijen in Europa op. Zijn producten genoten al snel een uitstekende reputatie.

Succes wordt bereikt door mensen

Vanaf het begin is STAHLWILLE een verantwoordelijke werkgever geweest - de oprichter zelf heeft begrepen dat zelfs het beste product waardeloos is als de werknemers zich niet volledig inzetten voor hun taak. Sindsdien delen de mensen bij STAHLWILLE - nu meer dan 600 - dezelfde passie voor gereedschappen.

Compromisloos trouw aan onze geografische wortels

Als een van de weinige ondernemingen in de gereedschapbranche is STAHLWILLE verbonden aan Duitsland als productielocatie. Wij zijn van mening dat het alleen hier mogelijk is om de naleving van onze ambitieuze kwaliteitsdoelstelling te kunnen garanderen: elk product moet de waarden die in de normen zijn vastgelegd, overtreffen. STAHLWILLE ontwikkelt en produceert met behulp van de modernste processen op drie locaties in Duitsland.

Verkoop en distributie - wereldwijd

55 procent van de productie exporteert STAHLWILLE naar meer dan 90 landen. Het bedrijf levert aan een wijdverbreid netwerk van distributeurs en heeft eigen verkoopkantoren in de VS en China.

Uitstekend!

De toewijding van STAHLWILLE aan kwaliteit wordt weerspiegeld in verschillende onderscheidingen - een daarvan is de felbegeerde "iF Design Award " in de categorie Industrial Design. STAHLWILLE is vier keer met deze prijs bekroond: in 2011, 2013, 2014 en 2017. In 2015 werd het bedrijf ook genomineerd voor de "German Design Award ".

STAHLWILLE VANDAAG

Innovatieve gereedschappen

100%

Made in Germany

Ruim

600

hooggekwalificeerde
medewerkers

Export naar meer dan

90

landen wereldwijd

STAHLWILLE kwaliteit

Als het gaat om kwaliteit kent STAHLWILLE geen compromissen. Alle producten van dit bedrijf worden onder de meest stringente kwaliteitseisen geproduceerd op drie locaties in Duitsland. De nieuwste fabricagemethoden in combinatie met het gebruik van de hoogwaardige materialen zorgen voor de laagste toleranties. Bovendien zorgen de klantgerichtheid en het kennis van productieprocessen en eisen voor innovatie die de markt echt nodig heeft.

Rondleidingen in de fabriek en scholing workshops

STAHLWILLE medewerkers

Om klanten de hoge kwaliteit en het innovatief vermogen te kunnen bieden, die ze van STAHLWILLE verwachten, zet het bedrijf in op goed gekwalificeerd en toegewijd personeel. Momenteel 600 - en er komen steeds weer nieuwe medewerkers bij. U wilt deel uitmaken van dit team? Stuur ons uw solicitatie!

Carrière bij STAHLWILLE.

STAHLWILLE wereldwijd

STAHLWILLE is overal dicht bij haar klanten: een wijdverbreid verkoopnetwerk en een efficiënte logistiek zorgen ervoor dat onze producten altijd snel hun bestemming bereiken. Meer dan 100 lokale distributeurs en dealers staan eindgebruikers wereldwijd met raad en daad terzijde, op dezelfde manier als de ervaren applicatie-ingenieurs van STAHLWILLE.

Lokale contacten

Klantenreacties

"Je weet niet hoe precisie voelt totdat je STAHLWILLE gereedschappen in je hand hebt gehouden."
"Ik weet dat STAHLWILLE gereedschappen duurder zijn. Maar hun nauwkeurigheid, het ergonomische design en de efficiency maken het de moeite waard. "
"Als het om momentsleutels gaat wil ik up-to-date zijn. Daarom vertrouw ik op STAHLWILLE."
"Sinds we STAHLWILLE gebruiken moeten we onze gereedschappen veel minder vaak vervangen. Kwaliteit betaalt zichzelf terug."