NIEUWE PROMO 2020/2021

Kijk snel naar de nieuwe aanbiedingen.

Klik hier

 

 

 

 

 

 

DAPTIQ

De verbonden dimensie van handgereedschappen

Ontdek nu

 

 

 

 

 

STAHLWILLE heeft de licentie om te kalibreren

Hoogste nauwkeurigheid: een constante opgave

Meer informatie

Service

Producten

Nieuws

Scholing

DAPTIQ

De verbonden dimensie van handgereedschappen.


DAPTIQ van STAHLWILLE is vooruitstrevend: DAPTIQ producten kunnen niet alleen communiceren met andere DAPTIQ producten, zij kunnen ook communiceren met de controle- en bewakingssystemen in hun specifieke werkomgeving.

DETAILS

Lokale dealers

Maatwerk

Bedrijf
STAHLWILLE heeft de licentie om te kalibreren.

STAHLWILLE heeft in een vroeg stadium het belang van normering en kalibratietechniek erkend. In 1997 heeft het bedrijf als eerste momentsleutelfabrikant in Duitsland de accreditatie van de Duitse Kalibratie Dienst ontvangen. En daarmee de licentie om de meetgrootte aanhaalmoment naar de nationale normaal te herleiden en het afgeven van...

Details
Beurzen
Digital & Automated: de agenda van de toekomst van de mobiliteitsindustrie

Voor de eerste keer hebben wij van 01-10 t/m 02-10-2019 deelgenomen aan het Railway Forum in het Estrel Kongresshotel Berlijn. Het Railway Forum wordt beschouwd als de toonaangevende conferentie van de spoorwegsector en dit jaar stond centraal het motto "Digital & Automated: de agenda van de toekomst van de mobiliteitsindustrie". Als een van de 135...

Details
Bedrijf
International Sales Meeting

We waren zeer verheugd 15 collega's uit 13 landen te mogen verwelkomen op onze international sales meeting (ISM) op ons hoofdkantoor in Wuppertal. Vele jaren geleden lanceerden we het ISM om informatie te verschaffen over nieuwe producten en de strategie van de STAHLWILLE-groep.

Details
Meer nieuws

Klantenreacties

"Je weet niet hoe precisie voelt totdat je STAHLWILLE gereedschappen in je hand hebt gehouden."
"Ik weet dat STAHLWILLE gereedschappen duurder zijn. Maar hun nauwkeurigheid, het ergonomische design en de efficiency maken het de moeite waard. "
"Als het om momentsleutels gaat wil ik up-to-date zijn. Daarom vertrouw ik op STAHLWILLE."
"Sinds we STAHLWILLE gebruiken moeten we onze gereedschappen veel minder vaak vervangen. Kwaliteit betaalt zichzelf terug."