SERVICE


STAHLWILLE momentgereedschappen kunnen in de meeste gevallen worden gecontroleerd, gerepareerd, gejusteerd en gekalibreerd in Nederland. De STAHLWILLE kalibratie- en reparatieafdeling biedt de keuze uit een conformiteitsverklaring conform ISO 6789-1:2017 en een kalibratiecertificaat conform ISO 6789-2:2017.

STAHLWILLE transducers en digitale momentsleutels worden gerepareerd, gejusteerd en gekalibreerd in het STAHLWILLE DAkkS laboratorium in Duitsland.

Voor meer informatie over onze STAHLWILLE reparatie- en kalibratieservice kunt u contact met ons opnemen.

CONTACT

FAQs | Veelgestelde vragen over onze producten

DAkkS kalibratielaboratorium

Het STAHLWILLE DAkkS kalibratielaboratorium voor aanhaalmoment is geaccrediteerd door de Deutsche Akkreditierungsstelle (DAkkS) conform DIN EN ISO/IEC 17025:2018. STAHLWILLE was de eerste fabrikant van momentsleutels die hiervoor werd geaccrediteerd en is een lid van de besluitvormingcommissies van DAkkS, ISO en VDI/VDE.

Spectrum

Wat precies is eigenlijk aanhaalmoment? Wij leggen u uit, wat u al altijd wilde weten in ons nieuwe Kennisportaal. Gereedschapskennis in een notendop.

Naar het STAHLWILLE Kennisportaal

Zoek een dealer

Heeft u advies nodig? Hier vindt u de dichtstbijzijnde geautoriseerde STAHLWILLE dealer. Zij kunnen alle vragen die u heeft over onze gereedschappen en diensten beantwoorden en kunnen u helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor uw toepassingen.

Zoek een plaatselijke dealer

Maatwerkoplossingen

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerde gereedschapoplossing kan STAHLWILLE u persoonlijk advies en innovatieve oplossingen bieden. Als een van de toonaangevende innovatie-partners ondersteunt STAHLWILLE werkplaatsen en industriële productiefaciliteiten bij het implementeren van duurzame productiviteitsverbeteringen.

Maatwerkoplossingen

Service contact

Email: reparatie(at)stahlwille.nl
Tel.: +31 (0)162 518771
 

Postadres:

Stahlwille B.V.
Ramgatseweg 13e-13f
4941 VN Raamsdonksveer
Nederland