Succes heeft talent nodig


Het is het team dat ons sterk maakt. En het blijft zich verder ontwikkelen. Daarom biedt STAHLWILLE u vele mogelijkheden. Zowel in de ontwikkeling, de productie, de logistiek of in een van de commerciële afdelingen. Hier komt u meer te weten over de carrièremogelijkheden bij STAHLWILLE. En natuurlijk zult u ook te weten komen aan wie u uw sollicatatie moet richten.

Wortels

Als middelgrote onderneming met een traditioneel erfgoed, hebben wij onze wortels in het centrum van het Duitse Bergische Land en in Duitsland - maar thuis over de hele wereld. Wij nemen onze verantwoordelijkheden als opleider en werkgever net zo serieus als de wensen van onze klanten. Compromisloze kwaliteit kan alleen worden bereikt in een team en in een klimaat van volledig wederzijds respect.

Innovatief

Het "Made in Germany " kwaliteitszegel is van groot belang voor het STAHLWILLE team. Ons doel is het vinden van de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. We zijn in staat om dit te doen als wij openstaan voor nieuwe ideeën. De medewerkers van STAHLWILLE zien de wereld door de ogen van onze klanten en denken over de horizon heen. Zo werden we een van de TOP100 vernieuwers van Duitsland.

Internationaal

De naam STAHLWILLE is over de hele wereld bekend. Meer dan 600 medewerkers op drie vestigingen in Duitsland, onze internationaal opererende applicatie-engineers en het wereldwijde verkoopnetwerk werken er dagelijks aan om onze belofte van topkwaliteit na te komen en de marktpositie van de onderneming verder uit te breiden.

UW TOEKOMST BIJ STAHLWILLE

In meer dan

100

landen

Ruim

600

hooggekwalificeerde
medewerkers

Meer dan

150

jaar ervaring

 

Op dit moment zijn er geen vacatures bij ons bedrijf, maar we zijn altijd geïnteresseerd om interessante mensen te ontmoeten.

Waarom neem je geen contact met ons op om te zien of je ons ervan kunt overtuigen dat we al die tijd naar je op zoek zijn?

 

Opmerkingen van medewerkers

"Prettige collega's – en een gemeenschappelijk doel van het creëren van de best mogelijke gereedschappen. Dat is wat STAHLWILLE voor mij is."
"We hebben weliswaar meerdere locaties - maar eigenlijk zijn wij één grote familie."
“Het is leuk je collega's buiten het werk te ontmoeten op sportevenementen zoals bijv. de Schwebenbahnlauf in Wuppertal.”
"Elke keer als ik klanten onze gereedschapsoplossingen presenteer, merk ik mijn eigen enthousiasme voor onze producten."