30.01.2023 | Categorie : Succesverhalen

De STAHLWILLE QuickRelease-fijntandratel


STAHLWILLE-fijntandratels met QuickRelease hebben een werkhoek van slechts 4,5° en bieden met hun goed ontworpen mechanisme en 80 tanden een bijzonder hoog koppel - voor een merkbare toename van efficiëntie, veiligheid en bewegingsvrijheid. Ze zijn verkrijgbaar in de standaard aansluitingen 1/4", 3/8" en 1/2". Daarnaast zijn ze verkrijgbaar met een 2-componentenhandgreep, een slanke stalen handgreep, een extra lange handgreep en een korte handgreep (voor zeer krappe ruimtes).

Met het STAHLWILLE QuickRelease-vergrendelingssysteem zit elk onderdeel, van het verlengstuk en het kardangewricht tot de dop, stevig op zijn plaats; bovendien maken we ze zodanig, dat de gereedschappen niet groter zijn dan hun standaard tegenhangers. QuickRelease beschermt dus ook tegen het per ongeluk verliezen van een van de verbonden onderdelen.

Wat maakt onze fijntandratels zo speciaal?

  1. Efficiënt: Met 80 tanden is de werkhoek slechts 4,5° - waardoor je efficiënt kunt werken, zelfs in de kleinste ruimtes.

  2. FOD-preventie: Ideaal voor sectoren waar veiligheid op de eerste plaats komt, zoals de luchtvaart, dankzij het schroefloze ontwerp.

  3. Veilig: De QuickRelease-technologie voorkomt het per ongeluk verliezen van onderdelen, bijvoorbeeld doppen, en maakt het mogelijk om snel van gereedschap te wisselen.

  4. Soepel: Uitzonderlijk soepele beweging, zelfs bij hoge koppels - dankzij het perfect gemonteerde, duurzame en nauwkeurige mechanisme.

  5. Compact: Ook verkrijgbaar met een zeer dunne stalen handgreep, want in krappe ruimtes telt elke millimeter.

[TRANSLATE TO DUTCH:] MAN STANDING IN FRONT OF A TOOL TROLLEY, PUTTING A SOCKET ON THE FINE TOOTH RATCHET IN HIS HAND.